logo

 

Herplaatsing

Herplaatsingsberichten
Voor de hieronder vermelde havanezer(s) wordt een goed tehuis gezocht.

Berichten worden uitsluitend geplaatst nadat het hondje is aangemeld en de administratieve gegevens zijn gecontroleerd. Als u een hond wilt herplaatsen, dient u dit formulier herplaatsing in te vullen en op te sturen. Het adres staat op het formulier.

SPELREGELS HERPLAATSING:

  • U bent de huidige eigenaar van de havanezer.
  • U bent lid van de Havanezer Club Nederland of de havanezer is gefokt door een Keurfokker van de HCN
  • De hond is een havanezer, mét stamboom.

U kunt uiteraard ook een e-mail sturen voor nadere info, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vraagprijs mag maximaal € 250,= bedragen.

N.B. Degene die afstand doet van de hieronder vermelde hond(en) verklaart de gegevens naar waarheid te hebben verstrekt. De HCN aanvaardt op generlei wijze verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze gegevens.

 

Gewijzigd: 10 oktober 2017

Sasha, geboren op 11 december 2011 zoekt nieuw baasje.

Foto SASHA

Herplaatser Ubba Bubba Mokry Bandita, roepnaam SASHA.

Sasha is geboren op 11 december 2011 en heeft een stamboom met NHSB-nr. 2886410.

Sasha is een gezond teefje dat nog niet gesteriliseerd is. Zij is een lief en slim meisje dat een beetje ongelukkig is in haar huidige roedel. Ze kan jaloers op andere honden reageren en daarom zoekt haar huidige eigenaar een huis waar ze straks enige hond mag zijn. Sasha is niet gek op heel lange wandelingen en zit het liefst lekker tegen haar baasje/bazinnetje aan. Ze loopt netjes aan de riem en mag ook loslopen, want ze zal nooit weglopen. Af en toe heeft ze haar gekke 5 minuten, maar in het algemeen is Sasha een rustig meisje. Ze leert dingen heel snel aan en is heel slim.

Het zou heel fijn zijn als haar nieuwe baasje/bazinnetje een cursus met Sasha wil gaan volgen. Dit zal de onderlinge band alleen maar versterken en ze vindt positief trainen erg leuk om te doen.

Bij de huidige eigenaar eet Sasha vlees; brokjes zijn niet haar ding.

Het ideale gezin voor Sasha is een rustig thuis zonder andere dieren of kinderen. Het liefst een huis waar er meestal iemand thuis is, omdat ze dat nu gewend is.

Sasha heeft geen problemen met andere honden of huisdieren, maar wil buiten nog weleens tegen vreemde honden blaffen. De huidige eigenaar wil haar het liefst plaatsen in een huis zonder kinderen, hoewel ze geen problemen met kinderen heeft. Ze kan tegen een tijdje alleen zijn, maar niet te lang. Sasha is goed zindelijk en kan tegen autoritjes. Er zijn geen gezondheidsproblemen.

Bent u al een beetje verliefd op Sasha en wilt u graag meer weten,

neem dan contact op met de huidige eigenaar Senija Hodzic, tel. 06 29 62 55 12.