logo

 

 

 

 

PROCEDURE DEKMELDINGEN

  • Bij het bezoek aan de dekreu vertelt u aan zijn eigenaar dat hij/zij van Nestadministratie na ontvangst van het dekmeldingsformulier een mail krijgt waarin wordt gevraagd om bevestiging of de betreffende reu inderdaad heeft gedekt.
  • Om de dekmelding z.s.m. op de HCN website te kunnen plaatsen, zal de dekreu-eigenaar deze mail binnen 3 dagen aan Nestadministratie moeten beantwoorden.
  • Wanneer Nestadministratie geen bevestiging heeft ontvangen binnen deze 3 dagen, zal gewacht worden met plaatsing van de dekmelding op de HCN website tot deze bevestiging bij Nestadministratie binnen is, óf een papieren dekmeldingsformulier met akkoord en handtekening van de dekreu-eigenaar.
  • U meldt de dekking, binnen 3 weken na de dekkingsdatum, door het insturen van het dekmeldingsformulier met bijlagen naar Nestadministratie.
    Attentie: de uitslagen van de oogonderzoeken moeten, ook bij een digitale dekmelding, duidelijk leesbaar zijn en origineel (niet met een pen overgetrokken).
  • Zodra Nestadministratie een volledige dekmelding heeft ontvangen en deze is goedgekeurd door de commissie Nestadministratie, zal de webmaster de dekmelding z.s.m. op de HCN website plaatsen.
 
 
Dekmelding met 1 Reu
klik hier  pup dekberichten  voor de digitale online dekmelding met 1 reu.
klik  printer  voor een papieren formulier dekmelding met 1 reu (PDF-bestand).
 

 

Dekmelding met 2 Reuen
klik hier    pup dekberichtenpup dekberichten voor de digitale online dekmelding met 2 reuen.
klik  printer  voor een papieren formulier dekmelding met 2 reuen (PDF-bestand).