logo

 

 

NIEUWSBRIEF JULI 2017

Algemeen

Dit jaar bestaat de Havanezer Club Nederland 15 jaar en dat wordt gevierd!

Met name bij de najaarswandeling, maar ook nog bij de Kampioens Club Match.

Activiteiten

Op 3 SEPTEMBER aanstaande heeft onze evenementencommissie een prachtige WANDELING georganiseerd in een schitterend natuurgebied!

Deze keer zijn er ook nog heel leuke spelletjes bij georganiseerd, tijdens en na de wandeling.

Om hier genoeg energie voor te hebben, bieden wij u voor de start van de wandeling allerlei lekkers aan.

Verder willen we er nog niets over kwijt, maar wel dat het heel leuk belooft te worden.

De Havie-Toko zal ook aanwezig zijn bij deze wandeling. U kunt hier weer heel leuke clipjes of andere gadgets voor uw havanezer(s) kopen en ook meteen kennismaken met Tineke Gouw, die in het najaar het runnen van de toko zal overnemen van Meta von Hout.

Houdt u vooral onze website www.havanezerclub.nl goed in de gaten! Zeer binnenkort staan hier meer bijzonderheden over deze wandeling op en ook hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

De jaarlijkse KAMPIOENSCLUBMATCH wordt gehouden op 15 oktober aanstaande, locatie Zaltbommel.

Vorig jaar is deze locatie goed bevallen, dus we maken er graag weer gebruik van.

Voorafgaand aan deze KCM zal er een compact rasexamen worden gehouden.

Ook bij de clubmatch zullen Meta en Tineke met de Havie-Toko aanwezig zijn.

Voor inschrijvingen voor deze clubmatch verzoeken wij u ook weer onze website www.havanezerclub.nl heel goed in de gaten te houden. Daar wordt t.z.t. precies op vermeld hoe en vanaf wanneer u zich voor de clubmatch kunt inschrijven.

Vacatures bestuur

Gelukkig hebben zich 2 kandidaten gemeld voor de openstaande vacatures van algemeen bestuurslid. Dat zijn Walther Kitzmann en Petra Willems.

Zij zullen eerst als functionaris worden aangesteld en, zoals het er nu naar uit ziet, volgend jaar in de ALV worden voorgedragen als kandidaat algemeen bestuurslid.

We zijn erg blij dat deze 2 kandidaten zich hebben aangemeld. Eind volgende week staat een gesprek van het bestuur met de aankomende bestuursleden ingepland.

Voor het secretariaat wordt met ingang van april 2018 een nieuwe persoon gezocht. Helaas heeft Gerry Copal aangegeven met de secretariaatswerkzaamheden te willen stoppen en daarom moeten we op zoek gaan naar een opvolger.

Wel wil Gerry, áls we een kandidaat mogen verwelkomen voor het secretariaat, haar werk voor de nestadministratie blijven doen en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

Havie-Toko

Zoals u wellicht al bekend is, heeft Tineke Gouw zich beschikbaar gesteld om in het najaar van 2017 het runnen van de Havie-Toko over te nemen van Meta von Hout.

Tineke heeft al een paar keer meegedraaid met Meta.

Over enkele weken heeft het bestuur een gesprek met Meta en Tineke en we hopen dan samen alles in goede banen te kunnen leiden.

Raad van Beheer

In het kader van de World Dog Show 2018 in Amsterdam geeft de Raad een nieuw boek uit "Verrassende Nederlandse hondenrassen".

U kunt dit boek nu bestellen via voorinschrijving. Zie daarvoor: www.houdenvanhonden./boeknederlandserassen.nl

Het boek zal medio januari 2018 verschijnen.

Namens het bestuur,

Ria Kos

Voorzitter