logo

 

19e Kampioenschapsclubmatch 16 Oktober 2022

 

We hebben ook dit jaar weer toestemming gekregen van de Raad van Beheer om een Kampioenschapsclubmatch (KCM) te houden.

Dit jaar zal de KCM op zondag 16 oktober as gehouden worden in het Dog Center, Jan Stuversdreef 4 te Kerkwijk. Dit jaar zal dit in hal 3 zijn. De keurmeester heeft zin om onze mooie havanezers te keuren.

Ook is er dit jaar een verandering doorgevoerd met betrekking tot de inschrijving. De inschrijving voor de individuele klasses gaat via onderstaande link.

ODS Logo

U moet dan eerst een account aanmaken en uw hond/honden toevoegen. Daarna kunt u inschrijven voor de KCM van de Havanezer Club.

Natuurlijk hebben we dit jaar ook de babyparade, kind/hond show en de huishonden. Deze inschrijvingen gaan via de eigen Havanezer Club site. Is uw pupje nog geen 4 maanden dan kunt u deze inschrijven voor de babyparade. De keurmeester zal deze pupjes lekker knuffelen.

Het is mooi om kinderen te zien in hun omgang met de honden. Zijn uw kind en Havanezer een team dan kunnen ze mee doen met de kind/hond show. Hierbij kijkt de keurmeester niet speciaal naar de hond maar naar de omgang en combinatie van beide deelnemers.

Ook de huishonden klasse is een terugkerend onderdeel van deze dag. Wilt u eens proberen hoe het in zijn werk gaat op een show dan is dit een mooi opstapje. Ook als u wilt weten wat u aan de andere kant van het riempje heeft lopen kunt u mee doen en een keurrapport laten schrijven met de bevindingen van de keurmeester. In deze klasse maakt het niet uit of uw Havanezer lang of kort geknipt is, ook gecastreerde/gesteriliseerde havanezers mogen in de huishonden klasse meedoen. U moet wel uw Havanezer schoon en verzorgt voorbrengen. Vraag uw fokker voor advies!

Voor bovenstaande klasses moet de deelnemende Havanezer wel een FCI stamboom hebben.

Voor iedere deelnemer is er een prijs!

 

De kosten voordeelname aan de KCM en overige klasses zijn:

Via OnlineDogShows:

minor puppy en puppy klasse: €20,00

Jeugd, Tussen, Open, Kampioens en Veteranen klasse: €35,00

Koppelklasse: €10,00

 

Via deze link kan men zich inschrijven voor de Babyparade, Huishonden of Kind/Hond Show:

Babyparade: €5,00

Huishonden: € 10,00

Kind/hond show: €10,00

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar:

Joke van de Vondervoort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henriette Ter Bork Eshuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.