logo

Herplaatsing, 10-10-2017

 

Foto SASHA

 

Herplaatser Ubba Bubba Mokry Bandita, roepnaam SASHA.

Sasha is geboren op 11 december 2011 en heeft een stamboom met NHSB-nr. 2886410.

Sasha is een gezond teefje dat nog niet gesteriliseerd is. Zij is een lief en slim meisje dat een beetje ongelukkig is in haar huidige roedel. Ze kan jaloers op andere honden reageren en daarom zoekt haar huidige eigenaar een huis waar ze straks enige hond mag zijn. Sasha is niet gek op heel lange wandelingen en zit het liefst lekker tegen haar baasje/bazinnetje aan. Ze loopt netjes aan de riem en mag ook loslopen, want ze zal nooit weglopen. Af en toe heeft ze haar gekke 5 minuten, maar in het algemeen is Sasha een rustig meisje. Ze leert dingen heel snel aan en is heel slim.

Het zou heel fijn zijn als haar nieuwe baasje/bazinnetje een cursus met Sasha wil gaan volgen. Dit zal de onderlinge band alleen maar versterken en ze vindt positief trainen erg leuk om te doen.

Bij de huidige eigenaar eet Sasha vlees; brokjes zijn niet haar ding.

Het ideale gezin voor Sasha is een rustig thuis zonder andere dieren of kinderen. Het liefst een huis waar er meestal iemand thuis is, omdat ze dat nu gewend is.

Sasha heeft geen problemen met andere honden of huisdieren, maar wil buiten nog weleens tegen vreemde honden blaffen. De huidige eigenaar wil haar het liefst plaatsen in een huis zonder kinderen, hoewel ze geen problemen met kinderen heeft. Ze kan tegen een tijdje alleen zijn, maar niet te lang. Sasha is goed zindelijk en kan tegen autoritjes. Er zijn geen gezondheidsproblemen.

Bent u al een beetje verliefd op Sasha en wilt u graag meer weten,

neem dan contact op met de huidige eigenaar Senija Hodzic, tel. 06 29 62 55 12.